Om os

Vi skaber delikate minder

Vi har sammensat en hyggelig og intim restaurantoplevelse til de gode stunder.

Hos os går vi op i god mad og sammensætter vores menuer efter sæson, ligesom vi også tænker økologi, når vi handler, hvorfor vi nu også kan pryde os med at have det økologiske spisemærke i sølv. Det betyder, at alle vores varer, som vi får hjem, i skrivende stund ligger mellem 60-90% – det synes vi faktisk selv er ret flot!

Vi går op i det visuelle, når vi anretter, og selvfølgelig smagen, når vi laver maden. Derfor laver vi også det meste selv – fra jord til bord, som man siger!

Vi ved, hvad der kommer i gryderne, hvorfor vi også kan rådgive, hvis du eller dine gæster måtte have nogle allergener, både hvilke retter, I skal styre udenom, og hvilke retter, vi kan lave anderledes.

Skulle I alligevel have nogle spørgsmål før jeres næste visit hos Restaurant Det Gamle Apotek, er I altid velkomne til at ringe og maile eller komme ned forbi restauranten.

Vi værdsætter kvalitetsmad

Vi går op i mad

Vi går op i god mad. Derfor sørger vi for at skifte vores menukort jævnligt, hvorved alle råvarerne får den bedste smag i henhold til sæsonen.

Derved bliver “Månedens menu” hver måned skiftet, så der også er lidt nyt til dem, der hyppigt kigger forbi, samt at vi skifter hele vores sortiment hvert kvartal.

Foruden vores mad og vin serverer vi også lækre cocktails, som vi hele tiden forsøger at forbedre og gøre til vores egne. De kan nydes enten i restauranten, i gårdhaven eller i vores hyggelige vinkælder.